Zie het probleem vóór het symptoom

Systeemkoeling voor het onderkennen van problemen vóórdat de symptomen zich etaleren.

Geblokkeerde waterleidingen en onjuiste machine-instellingen leiden tot verlies van duizenden euro’s en verspilde middelen. We hebben een oplossing die overzicht en controle geeft over de parameters die van invloed zijn op de productiewaarde: Systeemkoeling!

Maak kennis met de benodigde technologie om te analyseren en te controleren wat er in de matrijzen gebeurt tijdens de gehele productie.

Wees drie stappen vooruit op onderhouds-problemen of potentiële productie-optimalisaties

Tijdens het spuitgietproces vormt het koelproces tot wel 70% van de totale cyclustijd. Daarmee is het een belangrijke factor bij het produceren van hoogwaardige en vormstabiele onderdelen. De stroming (debiet), de temperatuur en de druk in de koelcircuits zijn cruciaal voor de uiteindelijke kwaliteit van de kunststofproducten, evenals voor de totale cyclustijd en het energieverbruik.

Door de koelcircuits van de matrijs te monitoren, krijgt u de nodige kennis te optimaliseren, uw productiewaarde te verbeteren en materiaalverspilling door productieproblemen te verminderen.

Mouldflo biedt hoogwaardige oplossingen voor het monitoren, analyseren, testen en diagnosticeren van de koelkanalen in de matrijzen. Producent, matrijzenmakerij of machine-operator verkrijgen unieke en cruciale inzichten in relevante gegevens over de matrijzen. De Mouldflo-producten meten debiet, temperatuur, druk en dragen bij aan de kwaliteit van uw productie door u automatisch te waarschuwen als er problemen ontstaan.

Hierdoor kunt u zowel uw productie als uw werkprocessen optimaliseren en data gestuurde beslissingen nemen.

Volg ons op: