Nieuwe centreringsopties machinaal vervaardigd uit deellijn

Z-Series centrering-productlijn van Progressive Components is uitgebreid met verschillende nieuwe opties voor een eenvoudigere matrijsproductie

De nieuwe Top Machine Style Bar Locks zijn ontworpen voor machinale bewerking vanaf de bovenkant van de deellijn en vereenvoudigen de bewerkingsstappen en verhogen de nauwkeurigheid van de kamers doordat de kamers in dezelfde opstelling kunnen worden bewerkt als de kamers voor de holte en kernplaat. Voor gereedschappen met meerdere deellijnen heeft Progressive ook een X-Style Bar Lock configuratie toegevoegd. Zowel de Top Machine als de X-Style Bar-Locks zijn verkrijgbaar in drie maten met overeenkomstige geleiders.

Voor het omzeilen van koelkanalen en andere matrijskenmerken, kunnen de nieuwe Internal Top Locks intern ingezet worden in plaats van aan de buitenzijde. Verkrijgbaar in drie metrische afmetingen (en in shuttlesets) voor maximale uitlijning met minimale benodigde ruimte.

Er is een nieuwe ronde conische centrering met contraboring voor (de-)montage vanuit de deeling. De rechthoekige conusvergrendelingen komen overeen met de standaardafmetingen in de industrie, met betere prestaties dankzij het gebruik van betere materialen en behandelingen.

De Z-serie Locks van Progressive voor een nauwkeurige uitlijning van de matrijshelften en een duurzame deellijnen match. Elk onderdeel is vervaardigd volgens gepatenteerde Z-serie standaarden om de uitlijning gedurende de hele levensduur van het gereedschap te garanderen. Een bijdrage aan een verhoogde DUURZAAMHEID.

Volg ons op: