Nieuwe producten op de FAKUMA 2021

Nachricht in Deutsch finden Sie hier!

Mocht u van plan zijn de FAKUMA 2021 in Friedrichshafen te bezoeken, wees welkom bij Progressive Components in Hal A1 stand 1302 waar we verschillende nieuwe producten tonen.
Houdt echter rekening met de geldende corona maatregelen: kort samengevat 3G en ID naast masker plicht.

Van matrijzen op de vloer of op de bank, de nieuwe RhinoFeet van Progressive is een eenvoudige, veilige en efficiënte oplossing voor het optillen en opslaan van zware voorwerpen in de werkplaats. Dit zorgt voor een veiligere, schonere aanpak bij gebruik onder de matrijzen, elimineert het struikelgevaar over het hout verspreid in de ruimte

RhinoToes helpen bij het correct positioneren van platen om knelpunten tijdens montage op de bank te voorkomen. Stabiliseer platen met een ½-13 bout of monteer een RhinoToe aan elk uiteinde van een draadstang om uitwerp-, stripper-platen of hot-halves te ondersteunen.

C-serie Unilifter: De uitwerpplaten kunnen soms niet goed uitgelijnd geraken, waardoor de uitwerpcomponenten onder druk komen te staan. Om dit te compenseren, heeft de traditionele UniLifter T-Gib een herontwerp ondergaan, waarbij de koppeling langs een cilindrische C-Gib werkt. Dit maakt rotatieaanpassing in de Y-as en X-as mogelijk. Soepele verplaatsing langs de cilindrische oppervlakken voorkomt spanningen en slijtage tussen kernbladen en vorminzetstukken.
De C-Coupling en C-Gib zijn zwart nitride behandeld, een smerende behandeling met hoge hardheid en geschikt voor vetvrije en cleanroom omstandigheden.

Sommige toepassingen vereisen een nauwkeurige uitlijning en in plaats van centrering in het matrijshuis te installeren, worden de nieuwe Cavity Interlocks rechtstreeks in de inzetstukken van de matrijs gemonteerd. Gedimensioneerd voor nominale plaat- en wisselplaatdiktes, wordt de grootste hoeveelheid vergrendelingsoppervlak geboden voor de minimale hoeveelheid te bewerken ruimte.

De CounterView-cyclusteller nu beschikbaar in zowel linker- als rechteroriëntatie, zodat montage op beide matrijzen helften meer leescomfort geeft.
Ook een nieuwe High Temp CounterView is toegevoegd, met dezelfde functionaliteit biedt als de standaard cyclusteller en geschikt voor hogere temperaturen (maximum 190 °C).
Voor extra bescherming tegen hitte heeft Progressive de nieuwe Retrofit-beugel geïntroduceerd, die de CVE-monitor of CounterView isoleert bij toepassingen met hoge temperaturen. Met een maximale bedrijfstemperatuur van 210 °C, kan de beugel in een bestaande holte worden geïnstalleerd zonder wijziging aan de vormholte of kernhelft.

Volg ons op: