Precisie Beurs 2019

Precisie Componenten

De behoefte aan klantspecifieke precisie onderdelen is in de markt duidelijk aanwezig en daarin kunnen wij zeker een bijdrage aan leveren. Wordt geïnformeerd in de Dommelhal/Stand 185 over onze mogelijkheden voor uw uitdagingen.

HiTeCH AG is een productiebedrijf in het westen van Zwitserland gespecialiseerd in de meest nauwkeurige rondslijp eisen. Volgens klantentekening worden met de modernste slijpmachines onderdelen gemaakt voor gereedschap en matrijzenbouw; b.v. vormkernen, pipetkernen, vorm-uitwerpers, afsluit- en spuitmondnaalden, snij- en vormstempels voor gebruik in productiegereedschappen.

Onze klanten zijn te vinden in de medische sector, de doppen- en verpakkingsindustrie, hot runner-technologie, automobielsector, maar ook de kunststof- en plaatbewerkingsindustrie. Ook de machinebouw waardeert onze prestaties met betrekking tot moeilijke geometrie en lange, dunne componenten.

BOFRAG AG is een productiebedrijf in Oost-Zwitserland voor componenten volgens klanttekening. Langdraai- en diepgat boormachines maken deel uit van het productie-spectrum naast μ-precies honen van boringen vanaf Ø 0,5 mm tot meer dan 75 mm.

Opmerkelijk is de eigen vacuüm-harderij, waar de eigen kwaliteitsnorm vastgelegd is. Met de rondslijpmachines bereiken we de vereiste nauwkeurigheid aan de buitenzijde. Ook het harddraaien wordt in toenemende mate ingezet.

Klanten variëren van gereedschapsmakers tot vele andere industrieën, zoals machinebouw en lineaire geleidingstechnologie, enz.

En een eigen programma accessoires voor diepgat boormachines, zoals boorbushouders en spanners.

TONI  WAGNER biedt naast verspaningsgereedschap, schroefkernen en hulzen op maat.

 

Volg ons op: