Veiligheid- en Effect verhoging met RHINO’s.

Of het nu gaat om gereedschap op de vloer of om platen op de werkbank: de nieuwe RhinoFeet™ zijn een eenvoudige, veilige en effectieve oplossing voor het opslaan van zware voorwerpen in de werkplaats.

Het zorgt voor een veiligere, schonere aanpak bij gebruik voor onder het gereedschap. Elimineer het risico op struikelen over hout en pallets verspreid over de fabriek, en verbeter de 5S-normen.

Door zijn geometrie kan RhinoFeet™ grote lasten dragen: 3000 of 7000 kg per eenheid

RhinoFeet™ is verkrijgbaar in de hoogtes 50, 75, 100 en 125 mm.

In werkplaatsen is het vaak gebruikelijk om pallets als basis te gebruiken om het werken met zware voorwerpen, of het nu het gereedschap is of enkel platen zijn, te vergemakkelijken. Hergebruik van pallets is echter slechts in beperkte mate mogelijk en brengt een toenemend risico op letsel voor medewerkers met zich mee, zij het door breuk, splinters of struikelgevaar.

De RhinoFeet™-ondersteuningsblokken zijn duidelijk zichtbaar en vergroten de voetafdruk van het object niet, waardoor het risico op struikelen aanzienlijk wordt verminderd.

De speciale geometrie zorgt  voor een hoog draagvermogen en een lange levensduur. De RhinoFeet™ kan met zijn omspoten neodymiummagneten op alle magnetische oppervlakken, binnen handbereik, worden opgeborgen en gepakt.

Als de blokken niet worden gebruikt, kunnen ze eenvoudig en ruimtebesparend worden opgeborgen op dragers, werkbanken of de systemen zelf. Ook hier helpt de kleur het risico op letsel te verminderen en ze gemakkelijker te vinden.

RhinoToes™ worden gebruikt ter ondersteuning van b.v. een plaat, hotrunnersysteem, uitwerpplaat, voor op bankwerk of opslag.
Gebruik een M12x1,75 (1/2-13) bout of draadstang voor extra hoogtes en plaatscheiding.

Mail of bel voor meer informatie over onze RhinoFeet-productlijn, inclusief cataloguspagina, veiligheidsrichtlijnen, belasting details, en meer.

Volg ons op: