T/Mould Solution

Als partner van DAHANAN staat T/Mould Solution bekend om hun toewijding aan het verbeteren van de effectiviteit in de spuitgietindustrie. Met de ontwikkeling van Tandem Technologie hebben ze een innovatieve oplossing gevonden om de productiviteit van spuitgieten aanzienlijk te verhogen.

T/Mould Solution is al meer dan 20 jaar een vooraanstaande aanbieder en innovator op het gebied van Tandem Technologie. Met een solide basis in de klassieke gereedschapsmakerij hebben ze jarenlange ervaring opgedaan en voortdurend gezocht naar manieren om de efficiëntie en effectiviteit te verbeteren.

Het bedrijf biedt exclusieve vergrendelingssystemen die essentieel zijn voor het cyclisch injecteren en uitwerpen van beide matrijsdelingen van een Tandem Gereedschap. Deze gespecialiseerde oplossingen zijn ontworpen om de productiekosten te verlagen en de doorlooptijd te verkorten, waardoor klanten aanzienlijke voordelen behalen.

Met een focus op klanttevredenheid bieden we met T/Mould Solution een uitgebreid servicepakket om onze klanten te ondersteunen bij de succesvolle implementatie van Tandem Technologie. Dit omvat volledig uitgeruste Tandem Gereedschappen, technische ondersteuning, individueel gecreëerde datasets en professioneel advies met hotline ondersteuning.

Neem voor een kennismaking contact met ons op, of kijk voor meer informatie op de website van onze partner T/Mould Solution.

Volg ons op: