VEGA

Sinds de oprichting in 1986 in Busto Arsizio, Italië, heeft Vega zich toegelegd op de productie van hydraulische cilinders voor diverse toepassingen. Hun oorspronkelijke doel was eenvoudig: klanten snel voorzien van hoogwaardige cilinders, met een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden.

Door voortdurende innovatie en kwaliteitsverbetering heeft Vega een reputatie opgebouwd als een pionier op het gebied van “intelligente cilinders”. Deze cilinders kunnen de positie van de zuiger detecteren en deze informatie doorgeven aan aangesloten PLC’s, wat zorgt voor geavanceerde procescontrole.

Met meer dan drie decennia ervaring begrijpt Vega Cylinders volledig wat hun klanten nodig hebben. Het bedrijf is verantwoordelijk voor het volledige proces, van ontwerp en productie tot verkoop en technische ondersteuning.

Het hoofdkantoor is gevestigd in de buurt van Milaan, Italië, waar alle belangrijke activiteiten plaatsvinden, zoals ontwerp, R&D, productie en kwaliteitscontrole.

De belangrijkste productiefaciliteit voor cilinders bevindt zich in Brno, Tsjechië, en het bedrijf bedient klanten in meer dan 37 landen, met speciale aandacht voor de oostelijke markten, waar twee verkooppunten zijn geopend in China.

De kracht van Vega ligt in hun toewijding aan klantenservice en technische ondersteuning. Door constante communicatie met klanten zorgen ze ervoor dat al hun producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen en dat klanten kunnen vertrouwen op betrouwbare hydraulische cilinders voor hun toepassingen. Zo ervaren wij dat al jaren bij DAHANAN en mogen dan ook zeggen dat de samenwerking met VEGA voor onze klanten veel voordelen biedt.

Neem voor een kennismaking contact met ons op, of kijk voor meer informatie op de website van onze partner VEGA.

Producten & Artikelen van VEGA

Volg ons op: