I-Mold

Als partner van I-Mold zijn we trots op hun uitstekende reputatie en lange geschiedenis van succes in de kunststofindustrie. Sinds 2004 hebben ze zich gepositioneerd als pioniers in de sector, vooral bekend om hun innovatieve tunnelgietinlegstukken die wereldwijd worden erkend vanwege hun aanzienlijke besparingspotentieel in gereedschaps- en spuitgiettechniek.

Een van de kernwaarden die I-Mold onderscheidt, is hun focus op kwaliteit op alle niveaus. Dit begint met de ontwikkeling en productie van hun hoogwaardige producten, allemaal vervaardigd in Duitsland, en gaat verder met strenge kwaliteitscontroles gedurende het hele proces. Bovendien is het team van I-Mold toegewijd aan het bieden van klantgerichte oplossingen, waarbij ze nauw met ons samenwerken om aan hun individuele behoeften van onze klanten te voldoen.

Het feit dat alle tunnelinlegstukken en technische oplossingen van I-Mold intern worden ontwikkeld door hun eigen experts, benadrukt hun toewijding aan excellentie en innovatie. Dit stelt hen in staat producten te creëren die gebaseerd zijn op praktijkervaring en perfect zijn afgestemd op de behoeften van hun klanten.

I-Mold vertrouwt op directe communicatie en technische uitwisseling op ooghoogte om optimale oplossingen te bieden voor individuele uitdagingen. Bovendien wordt de kwaliteit van hun producten gewaarborgd door het feit dat alle tunnelinserts uitsluitend in Duitsland worden vervaardigd, waarbij ze voldoen aan de strenge normen die worden gesteld door zowel het bedrijf als hun klanten.

Als partner van I-Mold zijn we ervan overtuigd dat hun voortdurende focus op kwaliteit, klantgerichtheid en technische expertise hen een leider in de industrie maakt. We kijken ernaar uit om samen met hen te blijven streven naar innovatieve oplossingen en uitmuntendheid in de kunststofindustrie.

Neem voor een kennismaking contact met ons op, of kijk voor meer informatie op de website van onze partner I-Mould Solution.

Volg ons op: