Progressive

Progressive Components biedt duurzame oplossingen voor ongeëvenaarde prestaties van de gereedschappen. De productlijnen omvatten standaard- en aangepaste onderdelen voor matrijzen, monitoringssystemen en -software, evenals innovaties voor het verbeteren van matrijsonderhoud. In de nieuwste productcatalogus introduceert Progressive Components een scala aan nieuwe items die zijn toegevoegd aan de voortdurend groeiende productlijn.

Het innovatieve aanbod varieert van producten die voorop lopen met bewezen gepatenteerde behandelingen en technologieën. Denk aan conische centrering met tegenboring die installatie vanaf de deellijn mogelijk maken, waardoor interferentie met waterleidingen  voorkomen kan worden. Maar ook staaf geleidingen, interne geleidingen en meer opties voor fijncentrering, waardoor ontwerpers meer flexibiliteit hebben bij het kiezen van de beste optie voor hun behoeften.

Daarnaast bieden we met Progressive Components schuifcomponenten, en diverse geleiding opties , die ontwerpers allemaal helpen bij het creëren van effectieve en hoogwaardige matrijzen. De ProFile v4 real-time monitoring, onderhouds- en asset tracking-software biedt ongeëvenaarde rol gebaseerde zichtbaarheid van belangrijke matrijs- en procesinformatie.

Alle items in de catalogus van Progressive Components bieden we dan ook vol vertrouwen aan. Daarnaast kunnen al onze klanten ontwerprichtlijnen, technische informatie, productanimaties, video’s en diverse hulpmiddelen en calculators vinden op de websites.

Als partner van Progressive Components streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde oplossingen voor hun gereedschapsbehoeften. Neem voor een kennismaking contact met ons op, of kijk ook eens voor meer informatie op de website van onze partner Progressive Components.

Volg ons op: