Roehr

Roehr Tool Solutions kent een lange geschiedenis van innovatie en leiderschap. Dat merken we bij DAHANAN in de manier waarop onze samenwerking kwaliteit biedt voor onze klanten.

Al meer dan vijftig jaar staat Roehr bekend als een pionier op het gebied van Collapsible Core-technologie, sinds de oprichter George Roehr zijn eerste Collapsible Core ontwikkelde in 1965, een product dat de industrie zou veranderen.

Ondanks zijn rijke geschiedenis blijft Roehr Tool Solutions zich ontwikkelen en groeien. Het bedrijf heeft verschillende productlijnen toegevoegd, waaronder MiniCores, Expandable Cavities en de baanbrekende Dovetail Collapsible Cores. Deze voortdurende innovatie heeft Roehr geholpen zijn positie als marktleider op het gebied van inklap- en spreid technologie voor de kunststofindustrie te behouden.

Tegenwoordig wordt Roehr geleid door vakmensen uit de industrie, waaronder David Helenius en Keith Edwards, die zich inzetten voor voortdurende groei en succes. Roehr heeft zich niet alleen gericht op het bieden van hoogwaardige producten, maar ook op het bieden van ingenieuze oplossingen voor het vrijmaken van onderuitsnijdingen in gevormde producten.

Met geavanceerde, gebruiksvriendelijke en nauwkeurig vervaardigde producten streeft Roehr ernaar om onze klanten een concurrentievoordeel te bieden. Door te zorgen voor snellere cyclustijden, minder onderhoud en vereenvoudigde bediening in de matrijs, kunnen wij van DAHANAN klanten helpen om succesvol te zijn in hun industrieën.

Bij Roehr is klanttevredenheid een topprioriteit. Dat merken we bij DAHANAN in de manier waarop we als partner samenwerken.

Neem voor een kennismaking contact met ons op, of kijk voor meer informatie op de website van onze partner Roehr.

Volg ons op: