Servomold

Als trotse partner van Servomold delen wij graag het verhaal achter dit mooie bedrijf.

Al meer dan 20 jaar geleden begon Servomold met het ontwerpen en ontwikkelen van gestandaardiseerde matrijsonderdelen voor spuitgieten, gedreven door de complexe eisen van een gespecialiseerde industrie. In 2011 werd de bedrijfstak Servomold opgericht, met als doel het ontwikkelen van servoelektrische automatiseringsoplossingen, destijds nog weinig gevestigd in de spuitgietindustrie.

Sindsdien heeft Servomold zijn opgedane ervaring in de bouw van spuitgietmatrijzen ingezet om lineaire en roterende bewegingen in matrijzen snel, schoon, ruimtebesparend en met uitgebreide procescontrole te realiseren. Hun bedrijfsgebied groeit gestaag en is nu de belangrijkste focus van het bedrijf. Servomold gelooft in het benutten van kansen in innovatieve technologieën en het omzetten ervan in toegevoegde waarde voor hun en onze klanten, zowel vroeger als nu.

Servomold biedt automatiseringsoplossingen en componenten die vanuit één bron ontwikkeld zijn. Hierdoor kunnen we met Servomold wereldwijd spuitgietprocessen in beweging zetten. DAHANAN vertrouwt daarom op de ondersteuning en expertise van Servomold om onze klanten over de hele wereld te bedienen.

Met een focus op innovatie en klanttevredenheid blijft Servomold zich inzetten om de spuitgietindustrie te transformeren en uit te blinken in alles wat we doen. En daar ervaren klanten van DAHANAN een enorm voordeel.

Neem voor een kennismaking contact met ons op, of kijk voor meer informatie op de website van onze partner Servomold.

Volg ons op: